Vereniging Vallei&Boerderij

Genieten op het platteland

De Gelderse Vallei beleven en ontdekken kan op vele manieren. Bent u benieuwd? U bent welkom bij de leden van Vallei&boerderij.

Vallei & Boerderij is een vereniging van ondernemers in de Gelderse Vallei, een gebied dat de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe met elkaar verbindt. De leden van Vallei & Boerderij bieden (agro)toeristische diensten aan op of rond hun bedrijf. De vereniging is opgericht in 1999 en bestaat inmiddels uit meer dan 50 leden en donateurs.

Op deze site vindt u een overzicht van de bedrijven die lid zijn van de vereniging. Of het nu een mini-camping is of een kaasboerderij, een boerenterras of een bed & breakfast adres: de Gelderse Vallei biedt het allemaal en meer.

Zoek op de pagina Locaties naar een bedrijf met uw wensen. Alle ondernemingen die aan uw keuze voldoen, worden vervolgens gepresenteerd. Klik hierna op één van de ondernemingen voor meer informatie. Vervolgens kunt u zelf contact opnemen met de gastheer of gastvrouw van het bedrijf van uw keuze.

Bent u zelf ondernemer en wilt u zich aansluiten bij de vereniging? Lees dan meer over de voordelen van het lidmaatschap of neem contact met ons op.

Aangesloten bij Vallei&Boerderij

Voor u als bezoeker zijn de aangesloten bedrijven te herkennen aan ons logo met de haan.

ValleiOverons-1366-B