Vallei&Boerderij neemt afscheid

Precies 20 jaar geleden, in 1998, heeft Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei (SVGV) een studieclub in het leven geroepen voor agrarische ondernemers die (agro)toeristische activiteiten (wilden gaan) aanbieden op of rond hun bedrijf. Met ondersteuning van de SVGV hebben enkele leden van deze studieclub (Elly van Zijtveld, Anton Berg, Arris Hardeman, Joke van Diest en Coby van Ginkel) in 1999 de Vereniging Vallei & Boerderij opgericht.

En wat zijn er de afgelopen jaren door de vereniging veel activiteiten, samenwerkingen, gesprekken, bedrijfsbezoeken, fietsroutes, promotiematerialen, websites en trainingen ontwikkeld om zo het plattelandstoerisme in de Gelderse Vallei te ondersteunen, versterken, bundelen en promoten.

Toch is in het afgelopen jaar het besluit genomen om de vereniging te beëindigen. Tijdens dit laatste jaar willen we nog éénmaal feestelijk bij elkaar komen. Want de vereniging zou bijna 20 jaar hebben bestaan. En dat willen we graag samen met u vieren. Tijdens deze avond blikken we terug op de afgelopen jaren en geven handvaten en inspiratie voor de toekomst.

Dinsdagavond 17 april 2018

Programma
Aanvang 19.15 met koffie, thee & lekkers
19.45 uur
– Welkomwoord
– Inspiratieavond ‘ What’s next’ met gastspreker Hans van Leeuwen, trendwatcher en adviseur in leisure, Pleasureworld

Hans van Leeuwen inspireert al vele jaren bedrijven, organisaties en overheden in recreatie en vrije tijd. Tijdens deze avond gaat hij aan de hand van het thema: ‘What’s next’ diverse trends, praktijk cases en marktkansen laten zien die direct vertaald kunnen worden naar ons gebied of uw bedrijf.

21.45-22.30 Borrel

Locatie
Museumboerderij Mariahoeve
Kiefveldersteeg 11, 3882 RG Putten
www.mariahoeveputten.nl

Graag tot ziens op dinsdagavond 17 april!
Vereniging Vallei & Boerderij in liquidatie