Familiedag 3 juni: Steun kinderen met kanker

Wilt u genieten van een leuke dag en uw steentje bijdragen aan het Prinses Máxima Centrum? Kom dan naar de Familiedag op Manege de Mallejan in Achterveld waar u en uw kinderen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten op zaterdag 3 juni!

Wat is er allemaal te doen op deze activiteitendag?

Er is op deze dag van alles te doen op Manege de Mallejan! Als bezoeker kunt u een  strippenkaart kopen waarmee u en uw kinderen aan activiteiten naar keuze kunnen deelnemen. Pony activiteiten en touren door Achterveld kosten meerdere knipjes. Verder zijn er leuke prijzen te winnen! De diverse clinics zijn vrij te bezoeken.

Welke activiteiten zijn er zoal: Oud Hollandse kinderspelen; Voetbalspelen; Touren met een rijtuig en met een zwaan; survivalonderdelen; stokpaardrace; Schijt je rijk; Pony activiteiten; schminken, (kunst)koe melken; Kinderspelen; Rijtuigen bezichtiging, teveel om op te noemen! Ga voor meer informatie naar de website van Manege de Mallejan, de Facebookpagina: Familiedag Steun Kinderen Met Kanker of download de flyer

De volledige opbrengst van de dag gaat naar het Prinses Máxima Centrum dat volledig is gespecialiseerd in kinderoncologie. Ze zijn maximaal gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen.

Kunt u niet naar de Familiedag komen maar wilt u wel geld doneren? Ga dan naar: https://www.geef.nl/actie/familiedag

familiedag mallejan