Open dag bij Melkveebedrijf De Kastanjeboom en Zorgboerderij d’Boerenkiel in Bunschoten

Op zaterdag 3 juni 2017 kunt u een kijkje nemen bij het Melkveebedrijf en het zuivelatelier van De Kastanjeboom en bij Zorgboerderij d’Boerenkiel. Dieren voeren, genieten van het landschap, melk proeven, kijkje in de melkstal, voor elk wat wils.

10 jarig jubileum Zorgboerderij d’Boerenkiel

In het kader van “Maand van de Zorglandbouw” wordt bij Zorgboerderij d’Boerenkiel een open dag gehouden dit jaar met een feestelijk tintje. Jan Willem en Corine Imminkhuizen bieden al sinds 2007 een persoonlijk passende activiteit aan voor die mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt vanwege hun beperking. Er wordt gewerkt in de tuin, de dieren worden verzorgd, hout bewerkt en er worden creatieve producten met de hand gemaakt.

Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit van dier en plant, kom dan naar de open dag!

Melkveebedrijf en Zuivelatelier De Kastanjeboom

In de Landwinkel De Kastanjeboom wordt de zuivel verkocht welke o.a. wordt gemaakt in het zuivelatelier van De Kastanjeboom. Zoals de Scoontjes-room, dutch clotted cream, Slemp, een verfrissende kruidige melkdrank naast de boerenmelk.

U kunt nu een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met de koeien, loop rond in de melkput en op het erf.

Tip: Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen ook pony rijden onder begeleiding van Stal Groenendaal bij melkveebedrijf De Kastanjeboom.

Landwinkel De Kastanjeboom

De oogst van Zorgboerderij d’Boerenkiel en de zuivelproducten van Melkveebedrijf De Kastanjeboom worden in Landwinkel De Kastanjeboom verkocht.

Tip: Rij mee met de huifkar, u kunt dan een bezoek te brengen aan de Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom op de Zevenhuizerstraat 281.


Datum: Zaterdag 3 juni 2017

Locatie: Melkveebedrijf De Kastanjeboom Zevenhuizerstraat 273

Tijdstip: 10.30 uur tot 16.00 uur

www.dekastanjeboom.nl

Kastanjeboom open dag