Hovenierscentrum De Briellaerd

Contact

De Briellaerd
Plantagelaan 20
3772 MB Barneveld
Bel ons: 0342-404510
Mail ons: info@briellaerd.nl

Op ons bedrijf

  • Open tuin / erf
  • Rondleidingen en excursies
  • Streekproducten
  • Verkoop aan huis
  • Winkel
  • Workshops

Kom sfeer proeven op de Briellaerd in Barneveld!

Sfeervolle tuinen van Hovenierscentrum De Briellaerd

Op de grondvesten van een oud landgoed ligt in het Gelderse Barneveld De Briellaerd. Een hovenierscentrum dat gespecialiseerd is in tuinarchitectuur, maar daarnaast ook een eigen kwekerij heeft en een tuinwinkel waar tuin- en woonaccessoires worden verkocht. In een tijd waarin moderne elementen regeren in tuinen, legt tuinarchitect Willem van den Brink zich toe op een tuinontwerp dat juist tijdloos is. Waarin het echt draait om de tuin, de planten en bomen en het brengen van sfeer.

Die sfeer kun je ook letterlijk proeven bij De Briellaerd, er zijn namelijk diverse bezoekerstuinen aangelegd ter inspiratie. Planten spelen de hoofdrol in de tuinen, omdat zij volgens tuinarchitect en eigenaar Willem van den Brink “sfeer brengen en zorgen voor leven en beleving”.

Na een wandeling door de bezoekerstuinen, waar u beleeft wat onze visie is op tuinontwerpen en sfeer, kunt u een bezoek brengen aan de tuinwinkel. Hier doet u volop inspiratie op voor zowel binnen- als buitenshuis. Zo is het oude landgoed door Hovenierscentrum De Briellaerd geworden tot een plek waar u zich kunt onderdompelen in groen.

Benieuwd geworden? De Briellaerd is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Kom sfeer proeven in onze bezoekerstuinen en tuinwinkel!

Ga naar de website van deze locatie >>
Laat u verrassen in de Gelderse Vallei